top of page

Fight discussions

Public·155 members

Lipany : Spartak Myjava prenos 08/11/2023 zadarmo

FC Pivovar Veľký Šariš - Spartak Myjava 0:6 (0:2). MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Lokomotíva Zvolen 1:0 (1:0). MŠK Slavoj Spišská Belá - ŠK Odeva Lipany 1 ...

Balkan Prenosi ŠK Odeva Lipany ŠK Odeva Lipany - Spartak Myjava 4:00 AM · MFK Skalica MFK Skalica - KFC Komárno 7:00 AM. Ligue 1 Tunisia Tunisia ... � znamen� pre v�s postup? �Tak je to �al�ia pr�le�itos� priv�ta� na �tadi�ne v Prievoze niekoho z Corgo� ligov�ch ��astn�kov, je to prest�na z�le�itos�. � Vynikaj�ca kulisa, postup do �al�ieho kola, dali ste g�l, spokojn�? �Samozrejme spokojnos�. Kulisa tu v Prievoze b�va fam�zna. Div�ci n�s �en� za dobr�m v�sledkom a s� najlep�� v I. lige, to si dovol�m tvrdi�, ve� chodia s nami aj na stretnutia k s�perovi. Rados� z postupu je tie� namieste, no a pod�iarknut� je to g�lom, ktor� bol v�azn�. � Martin, ak by ste mali dne�n� duel zhodnoti�, ak� by bolo va�e hodnotenie? �Prv� pol�as bol z na�ej strany dos� ustr�chan�, ke� sme dostali g�l, na��astie n�s nevyko�ajil. Plichta, rozhodoval: Vnuk, 250 div�kov (SITA, 21. 09. 2010) Petr�alsk� div�ci v Prievoze robia nemo�n� � hr��i sa im odv�a�ili vyraden�m DAC-u Boli sme pri oboch prekvapeniach utorkov�ch z�pasov druh�ho kola Slovensk�ho poh�ra. Ak nie �udne, tak potom aspo� trochu divne vyznieva povzbudzovanie v bratislavskom Prievoze, kde znelo po�as stretnutia to zn�me P���tr�alka, P���tr�alka... Fan��ik Petr�alky 1898, neveriacky kr�til hlavou nad zostavou, ktor� nominoval dom�ci tr�ner Vladim�r Goffa. V z�kladnej zostave sa objavili men� t�ch, ktor� v I. lige sedia na lavi�ke! A ke�e DAC hral trochu profesorsky, do vylo�enej �ance sa vari ani nedostal. o. pre dom�ci Vranov. Za host� sa strelecky dvakr�t presadil kr�deln�k Tom� Majt�n. Po jednom g�le pridali gambijsk� objav tejto sez�ny Momodou Ceesay, obranca �ubom�r Guldan a stredopoliar �tefan Zo��k. Do 3. kola post�pila aj Dubnica z�sluhou triumfu 3:0 na ihrisku tre�oligovej Kremni�ky, hetrikom sa prezentoval Juraj Vavr�k. Aj Zlat� Moravce zv�azili trojg�lov�m rozdielom na ihrisku s�pera. FC ViOn sa presadil 5:2 v �amor�ne. 2010/11, SP 2.kolo Petržalka-DAC 21. 9. 2010 — TJ Spartak Myjava (II. liga) - FK Senica (Corgoň liga) 3:1 (2:1) ), LIPANY (II.) - PREŠOV (CL). 17.00 h: SLOVAN BRATISLAVA (CL) - PÚCHOV (I ... Spartak Myjava štadión v Myjave. ŠK Odeva Lipany - Spartak Myjava. Slovnaft Cup 2023/2024, 5. kolo streda 8. 11. 2023, 13.00 h štadión v Lipanoch. Slavoj Trebišov - Spartak ... Spisska Nova Ves - FC Tatran Presov | ( 🔴Ž𝐈𝐕Ý 𝐏𝐑𝐄𝐍𝐎𝐒 29. 7. 2023 — prenos FC Tatran Presov and Spisska Nova Ves Živé vysielanie FC 2.liga 2022/2023 26.kolo: Spartak Myjava - 1.FC Tatran Prešov (zostrih). Náš obranca Paťo Jacko pochádza z futbalovej rodinyEšte vo februári tohto roku sa stal Patrik Jacko hráčom Pohronia. Po 12 rokoch tak vymenil tento 25-ročný obranca Tatran Prešov za stredoslovenský klub. Paťo sa narodil v Lipanoch, mestečku v Prešovskom kraji. Ako malý chalan kopal do lopty so svojím otcom. „Mal som asi 6 rokov, keď som išiel na svoj prvý tréning, na ktorý ma zobral môj otec, ktorý ma na začiatkoch aj trénoval, “ spomína obranca s tým, že futbal sa mu stal osudným, keďže pochádza z futbalovej rodiny: „Hneď zvíťazil futbal, tam nebolo vôbec o čom, “ smeje sa Paťo, ktorý o inom športe ani neuvažoval. Vysmiatych Petr�al�anov oslovil exkluz�vne Futbalportal. sk. Hovoria autor druh�ho g�lu Martin Luhov� a Emil Stranianek ml. Petr�alsk� prekvapenie Oku lahodiaci futbal to veru nebol. Hostia museli, dom�ci mohli. Aj napriek t�mto skuto�nostiam sa Dunajskostred�ania ujali vedenia, viac menej po n�hodnej akcii. Ako sme už spomínali, Patrik prestúpil do Pohronia v polovici februára: „Prišiel som v strede prípravy po zranení, takže prechod bol o to ťažší, ale myslím si, že sme si rýchlo sadli, či už s hráčmi, alebo trénermi. Spoznal som tu výborných chalanov, spomeniem Lukáša Pellegriniho, Romana Packu či Jana Sojku, “ hovorí ďalej Patrik s tým, že aj nový žiarsky štadión je veľmi pekný a moderný: „Máme komfort, ktorý si užívame. Verím, že sa páči aj ľuďom a že na ňom zažijú veľa pekných zážitkov. “ Paťo počas svojej futbalovej kariéry nastrieľal 12 gólov a od rozhodcov videl 12 žltých kariet. Bohužiaľ, zlomená píšťala ho na nejaký čas z hry vyradila: „Zranenia ma stále obchádzali, ale pred rokom som si na tréningu zlomil píšťalu a s ňou prišli aj ďalšie komplikácie, s ktorými bojujem doteraz. kola SP post�pila �ilina G�ly: 28. a 40. Majt�n, 10. Ceesay, 69. �. Guldan, 78. Zo��k, �K: 55. Gergel (�ilina) za hrub� faul, rozhodoval: Sedl�k, 2300 div�kov FK Poprad (II. liga) - Dukla Bansk� Bystrica (Corgo� liga) 0:1 (0:0) - do 3. kola SP post�pila Bansk� Bystrica G�l: 68. Pich, rozhodoval: Vlk, 650 div�kov FC Petr�alka 1898 (I. liga) - DAC 1904 Dunajsk� Streda (Corgo� liga) 2:1 (1:1) - do 3. Dali sme potom g�l do �atne a ten n�s povzbudil. Do druh�ho pol�asu sme sa viac odv�ili smerom dopredu, �o sa n�m oplatilo a dal som g�l, ktor� sa uk�zal ako v�azn�. Potom sme si hru u� len str�ili, aby sme neinkasovali, ust�li sme to, a to n�s te��. � (Jozef Fajt�k, www. futbalportal. sk, 22. 9. 2010) Pred z�pasmi 2. kola slovensk�ho poh�ra Do druh�ho kola Slovensk�ho poh�ra, ktor� m� dnes na programe zo �estn�s�z�pasovej porcie presne polovicu, nasko�ia u� aj corgo�ligisti. S v�nimkou Slovana Bratislava, obhajcu trofeje, v�etci �al�� hraj� na ihrisk�ch s�perov. „V žiackych kategóriách som hrával za materský klub Odeva Lipany, následne som sa presunul do Tatrana Prešov, kde som zažil pekných 12 rokov. Za tie roky som spoznal veľa spoluhráčov, ale aj trénerov a celkovo ľudí okolo futbalu, spomínam určite len na tie pekné okamihy, “ dodáva obranca, ktorý však často nastupuje aj na poste defenzívneho stredopoliara. „Na poste stredného obrancu som hrával častejšie, “ upresňuje. � Emil, vy nenastupujete pravidelne? �Mal som teraz tak� trojz�pasov� prest�vku, v ktorej mi dal tr�ner vo�no, ale pred stretnut�m som sa dozvedel, �e dnes nast�pim od za�iatku stretnutia. � Ak� bol cie�? �Dr�a� krok od za�iatku stretnutia s futbalistami DAC-u. Tr�ner n�s upozor�oval, �e Dunajskostred�ania ako ��astn�k Corgo� ligy musia hra� a tvori�, pri�om my m�eme prekvapi�. Upozor�oval n�s, �e to nebude �ahk�, ale za pokus to stoj�. Poradil si v prvom pol�ase s �uricom i Mat��om, v tom druhom nedovolil vynikn�� Hel�skovi, Harszanymu, ale aj Nkendo nepre�iel. Exkluz�vne: Emil STRANIANEK � �av� kraj obrany Petr�al�anov sa p�ta do z�kladu Vysmiata tv�r hovor� jasnou re�ou. Ste spokojn�? �Samozrejme, �e som spokojn�, ve� sme porazili, respekt�ve vyradili zo Slovensk�ho poh�ra s�pera nie �ahk�ho a pritom ��astn�ka Corgo� ligy. futbalovej ligy 2023/2024 v Šamoríne. V 4. kole slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2023/2024 vycestovali hráči Spartaka Myjava pod Tatry, kde sa v stredu 25. októbra 2023 o 16. 00 h stretli s domácim tímom FK Poprad. Ten aktuálne účinkuje v 4. lige – východ. V nedeľu 22. októbra 2023 pokračovala pre myjavskú rezervu 5. liga severozápad 2023/2024 zápasom 12. kola, v ktorom kopaničiari vycestovali do Brvnišťa. V košickom finále Čokoládovej tretry Slovensko uspeli deti 17. 6. 2023 — Marko Cibulka (AO ZJ Spartak Myjava) 31,97, 3. Peter Paulinsky (ZŠ Filip Hrickanin (ZŠ Lipany) 42,87, 2. Alex Heinemann (Atletika JOJO ... podpora mládežníckeho futbalu v sr - My Sportnet Online Lipany, FAMT Prešov, FK Košice – Barca, FC Lokomotíva Košice. SPOLU: 48 FK (z Spartak Myjava. Spartak Myjava. Spartak Myjava. Spartak Myjava. Spartak Myjava. LIVE STREAM zo zápasu Myjava - Prešov (II. liga) - Sportnet Spartak Myjava a 1. FC Tatran Prešov dnes hrajú zápas 26. kola druhej ligy. Zápas sa hrá v piatok 21. apríla o 19:00 h. Futbal sledujte s nami naživo ako ...Sportnet · Sportnet · 21. 4. 2023

About

Welcome to the StreetBeefs "Fight Discussions" group. From h...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page